Vindjezorgverlener

Vindjezorgverlener.nu: Een Gebruiksvriendelijk Platform Voor Zorgzoekers en Zorgverleners

Bij KP Design zijn we trots op onze bijdrage aan de zorgsector door de ontwikkeling van een uitgebreid platform voor Vindjezorgverlener.nu.

De Uitdaging

Vindjezorgverlener.nu zocht naar een oplossing om mensen te helpen bij het zoeken en vinden van een zorgverlener. Het platform moest zorgverleners de mogelijkheid bieden om een profiel aan te maken, hun gegevens, foto's en video's te delen, die vervolgens zichtbaar zouden zijn op hun persoonlijke pagina.

Onze Aanpak

We hebben een gebruiksvriendelijk en intuïtief platform ontworpen dat zowel aan de behoeften van de zorgzoekers als van de zorgverleners voldoet. Zorgverleners kunnen eenvoudig een profiel aanmaken, hun informatie bijwerken en multimediacontent delen. Tegelijkertijd biedt het platform een eenvoudige en effectieve zoekfunctie voor mensen die op zoek zijn naar zorgverleners.

Het Resultaat

Het platform van Vindjezorgverlener.nu is met succes gelanceerd en heeft positieve feedback ontvangen van zowel zorgverleners als zorgzoekers. Dit project is een duidelijk bewijs van de capaciteit van KP Design om complexe platforms te bouwen die voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende gebruikersgroepen.

Neem contact met ons op

KP Design
Koerierstraat 43
6852TA Huissen
info@kp-design.nl +31 6 29 42 68 44