Verspreidenenzo

Verspreidenenzo: Een Geavanceerde Webshop en CRM Oplossing

Bij KP Design hebben we ons technisch vermogen en onze creatieve aanpak gedemonstreerd met de ontwikkeling van een complexe webshop en bijbehorende CRM voor Verspreidenenzo.

De Uitdaging

Verspreidenenzo had een complexe webshop nodig die hoge volumes van bezoekers kon ondersteunen en een reeks geavanceerde functies kon bieden. Daarnaast was er een CRM vereist om klantinformatie, orders en offertes effectief te beheren.

Onze Aanpak

We hebben nauw samengewerkt met Verspreidenenzo om een oplossing te ontwerpen die aan hun specifieke behoeften voldoet. Enkele highlights van het project omvatten:

  • Een interactieve kaart waarop geselecteerde postcodes worden weergegeven
  • Complexe berekeningen van bedragen
  • Opties voor bezorgperiodes met toeslagen
  • Mogelijkheid om offertes op te slaan

Daarnaast hebben we een CRM-systeem ontwikkeld dat naadloos aansluit op de webshop. Dit systeem biedt een overzicht van alle klanten, orders en offertes, waardoor Verspreidenenzo hun bedrijfsprocessen effectief kan beheren.

Het Resultaat

De webshop van Verspreidenenzo en de bijbehorende CRM zijn met succes gelanceerd en hebben uitstekende prestaties geleverd, zelfs onder hoge bezoekersvolumes. Dit project illustreert KP Design's vermogen om complexe, geïntegreerde oplossingen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Neem contact met ons op

KP Design
Koerierstraat 43
6852TA Huissen
info@kp-design.nl +31 6 29 42 68 44