van Vugt Bouwadvies

Het Project: Van Vugt Bouwadvies, een toonaangevend bouwkundig adviesbureau uit Didam, streefde naar een solide online aanwezigheid om hun expertise en diensten breed uit te dragen.
Sinds de oprichting in 2007 heeft Van Vugt Bouwadvies zich ingezet om klanten te ondersteunen tijdens alle fasen van het bouwproces, van initiatief tot realisatie.
KP Design kreeg de opdracht om niet één, maar drie websites te ontwikkelen: vanvugt-bouwadvies.nl, diboo.nl, en vanvugt-projecten.nl, elk met een eigen focus maar onderling verbonden door de identiteit van Van Vugt.

Onze Aanpak: Het doel was duidelijk: creëer een trio van websites die Van Vugt's brede spectrum aan diensten en hun diepgaande bouwtechnische kennis weerspiegelen.
Dit moest gerealiseerd worden terwijl we de gebruiker centraal stellen, met een intuïtieve navigatie en een heldere presentatie van informatie.

Realisatie:

  • vanvugt-bouwadvies.nl: Deze website dient als het digitale visitekaartje van Van Vugt, waar hun kernmissie en dienstenaanbod worden uitgelicht.
    Het ontwerp legt de nadruk op professionaliteit en toegankelijkheid, met gedetailleerde informatie over de verschillende fases in het bouwproces waarin Van Vugt advisering biedt.
  • diboo.nl: Gericht op innovatie in de bouwsector, belicht deze site Van Vugt's visie op duurzaamheid en moderne bouwtechnieken. Diboo.nl staat symbool voor de toekomst van bouwen, met aandacht voor slimme oplossingen en groene initiatieven.
  • vanvugt-projecten.nl: Deze website is gericht op het vastgoedbeheer en contractmanagement wat van Vugt ook voor zijn klanten verzorgt.

Technische Uitvoering: Elk van de websites is gebouwd met het oog op gebruiksvriendelijkheid, SEO-optimalisatie, en een responsive design.
Dit zorgt ervoor dat de websites niet alleen op desktopcomputers, maar ook op tablets en smartphones een optimale gebruikerservaring bieden.
De integratie van interactieve elementen versterkt de betrokkenheid van de bezoeker en biedt een diepgaande kijk op de expertise van Van Vugt.

Impact: Het trio van websites vertegenwoordigt de veelzijdigheid en expertise van Van Vugt Bouwadvies op een manier die duidelijk, toegankelijk en visueel aantrekkelijk is.
Het project heeft het bouwadviesbureau een stevige online fundering gegeven, waarmee ze hun doelgroepen – van particulieren tot grote projectontwikkelaars – effectief kunnen bereiken en informeren.

Reflectie: Voor KP Design was dit project een uitgelezen kans om onze vaardigheden in het ontwikkelen van complexe, maar naadloos geïntegreerde weboplossingen te demonstreren.
We zijn trots op onze samenwerking met Van Vugt Bouwadvies en het realiseren van een digitale aanwezigheid die hun deskundigheid en toewijding aan kwaliteit in de bouwsector weerspiegelt.

Neem contact met ons op

KP Design
Koerierstraat 43
6852TA Huissen
info@kp-design.nl +31 6 29 42 68 44