Tixwaves

Tixwaves Webshop: Een Complex Project op Grote Schaal

Bij KP Design zijn we trots op onze capaciteit om complexe, grootschalige projecten aan te nemen en te leveren. Een van onze meest uitdagende en succesvolle projecten tot nu toe is de ontwikkeling van de webshop voor Tixwaves, een toonaangevend bedrijf in de ticketingindustrie.

De Uitdaging

Tixwaves benaderde ons met de behoefte aan een zeer complexe webshop die hoge volumes bezoekers moest kunnen verwerken en talrijke integraties moest bevatten. Daarnaast moest de webshop functioneren op meerdere servers via Cloudflare om de prestaties en beschikbaarheid te maximaliseren.

Onze Aanpak

We hebben nauw samengewerkt met het Tixwaves-team om hun specifieke eisen en behoeften te begrijpen. Ons team heeft een aangepast ontwerp ontwikkeld dat niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Gezien de aard van Tixwaves' bedrijfsactiviteiten, hebben we ons gericht op het bouwen van een robuuste en schaalbare oplossing die grote hoeveelheden verkeer kan verwerken. We hebben de site geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties en hebben deze gehost op meerdere Cloudflare-servers om downtime te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de site altijd beschikbaar is voor klanten.

Daarnaast hebben we diverse integraties geïmplementeerd om de functionaliteit van de webshop te verbeteren en te zorgen voor een naadloze gebruikerservaring.

Het Resultaat

De Tixwaves webshop is met succes gelanceerd en heeft uitstekende resultaten behaald. Ondanks de complexiteit en de grote schaal van het project, is de webshop in staat om grote volumes verkeer te verwerken zonder prestatieverlies.

We zijn trots op het werk dat we hebben geleverd voor Tixwaves en blijven hen ondersteunen met doorlopende onderhouds- en optimalisatiediensten.

Bekijk het resultaat op https://www.tixwaves.de/

Neem contact met ons op

KP Design
Koerierstraat 43
6852TA Huissen
info@kp-design.nl +31 6 29 42 68 44