Schipper Vlees & BBQ

Nieuwe Webshop Lancering: Schipper Vlees & BBQ

We zijn verheugd om aan te kondigen dat KP Design onlangs de nieuwe webshop voor onze gewaardeerde klant Schipper Vlees & BBQ heeft gelanceerd. Schipper Vlees & BBQ staat bekend om hun heerlijke BBQ-pakketten, gemaakt van de beste kwaliteit vlees en verse ingrediënten. Hun nieuwe webshop is nu live en te bezoeken op www.schippervleesenbbq.nl.

Ons team heeft nauw samengewerkt met Schipper Vlees & BBQ om een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en responsive webshop te ontwikkelen die de unieke merkidentiteit van het bedrijf weerspiegelt. We hebben ons gericht op het creëren van een naadloze en intuïtieve navigatie, zodat klanten gemakkelijk hun favoriete BBQ-pakketten kunnen vinden, bestellen en genieten.

De nieuwe webshop bevat de mogelijkheid BBQ-pakketten af te rekenen via iDeal, iets wat Schipper Vlees & BBQ eerder niet had. Bovendien hebben we de webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat deze beter zichtbaar is voor potentiële klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige BBQ-pakketten.

Bij KP Design zijn we er trots op om bedrijven zoals Schipper Vlees & BBQ te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren en hun doelstellingen te bereiken. Als je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van een webshop of website voor je eigen bedrijf, neem dan contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen groeien en slagen in het digitale landschap.

Bezoek de nieuwe webshop op www.schippervleesenbbq.nl en ervaar zelf het resultaat van onze samenwerking met Schipper Vlees & BBQ.

Neem contact met ons op

KP Design
Koerierstraat 43
6852TA Huissen
info@kp-design.nl +31 6 29 42 68 44