Rouwkransspecialist.nl

Rouwkransspecialist: Een Respectvolle en Gebruiksvriendelijke Webshop Ervaring

Eén van onze meest betekenisvolle projecten bij KP Design was de ontwikkeling van de webshop voor Rouwkransspecialist.nl, een toonaangevende aanbieder van rouwkransen, rouwboeketten en gerelateerde bloemstukken.

De Uitdaging

Rouwkransspecialist.nl wilde een webshop die niet alleen technisch geavanceerd was, maar ook respectvol en gevoelig voor de behoeften van hun klanten. Het was essentieel om een naadloze en ongecompliceerde koopervaring te bieden tijdens moeilijke tijden.

Onze Aanpak

We ontwierpen een intuïtieve webshop met een vast menu dat altijd zichtbaar blijft, zelfs bij het scrollen, voor eenvoudige navigatie. We integreerden verschillende betaalmethoden om het afrekenproces zo eenvoudig mogelijk te maken voor de klant.

Daarnaast hebben we unieke technische uitbreidingen toegevoegd, zoals de mogelijkheid om een rouwlint of rouwkaart toe te voegen, en extra kosten voor specifieke bezorgtijden. We hebben de webshop ook gekoppeld met betrouwbare transportbedrijven zoals PostNL en Packs om de bezorging te verzorgen.

Het Resultaat

Rouwkransspecialist.nl's webshop is met succes gelanceerd en heeft positieve feedback ontvangen van zowel de klant als de gebruikers. Door onze technische expertise te combineren met een diep begrip van de gevoelige aard van de dienstverlening van de klant, hebben we een webshop gecreëerd die voldoet aan hun unieke behoeften.

Bekijk de website hier: Rouwkransspecialist.nl

Neem contact met ons op

KP Design
Koerierstraat 43
6852TA Huissen
info@kp-design.nl +31 6 29 42 68 44