Bouwonderneming Bosman

Het Project: Bouwonderneming Bosman, een gerenommeerde naam in de bouwwereld, wilde hun online aanwezigheid een stevige fundering geven.
Met een rijke geschiedenis van kwaliteitsprojecten en een toewijding aan vakmanschap, was het tijd om dit online uit te dragen.
Dat is waar KP Design binnenstapte.

Onze Missie: Ons doel was simpel maar ambitieus: creëer een website die Bouwonderneming Bosman niet alleen online op de kaart zet, maar ook de essentie van hun merk en hun toewijding aan kwaliteit weerspiegelt.
Een plek waar potentiële klanten en partners terecht kunnen voor informatie, inspiratie, en vertrouwen in Bosman's expertise.

Aanpak en Uitvoering:

  • Visuele Identiteit: We kozen voor een ontwerp dat zowel modern als tijdloos is, met een focus op visuele elementen die de projecten van Bosman tot leven brengen.
    Door gebruik te maken van een strak kleurenschema en scherpe, professionele fotografie, hebben we een website gecreëerd die de kijker meteen aanspreekt.
  • Gebruikerservaring Voorop: Met een intuïtieve navigatiestructuur en duidelijke call-to-actions, zorgden we ervoor dat bezoekers makkelijk hun weg vinden en geïnspireerd raken door de mogelijkheden die Bouwonderneming Bosman biedt.
  • SEO-Strategie: Om de vindbaarheid te verhogen, hebben we een solide SEO-strategie uitgerold, gericht op relevante zoektermen die potentiële klanten gebruiken.
    Tevens hebben we alle teksten geschreven gericht op de vindbaarheid.
    Dit zorgt ervoor dat de website niet alleen mooi is, maar ook functioneel en vindbaar.
  • Responsive Design: In een wereld waarin mobiel internetgebruik de overhand heeft, was het essentieel om een responsive website te bouwen die op alle apparaten perfect werkt.

Resultaten: De nieuwe website van Bouwonderneming Bosman, te vinden op www.bosmanbouwonderneming.nl, is een digitaal visitekaartje dat de kwaliteit en het vakmanschap van het bedrijf uitstraalt.
Het project heeft niet alleen de online zichtbaarheid van Bosman vergroot, maar ook gezorgd voor een toename in aanvragen via de website.

Reflectie: 
We zijn trots op onze samenwerking met Bouwonderneming Bosman en zien dit als een schoolvoorbeeld van hoe goede communicatie, duidelijke doelen, en creatieve oplossingen tot een succesvol resultaat leiden.

Neem contact met ons op

KP Design
Koerierstraat 43
6852TA Huissen
info@kp-design.nl +31 6 29 42 68 44