Wij zijn gecertificeerd PrestaShop ontwikkelaar

KP Design is een toonaangevend webdesign- en ontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in PrestaShop. Het bedrijf heeft een team van zeer ervaren en deskundige ontwikkelaars in dienst die diepgaande kennis hebben van dit e-commerceplatform. Als u op zoek bent naar een partner die uw online winkel kan ontwikkelen, upgraden en optimaliseren, dan is KP Design de juiste keuze.

KP Design heeft in de loop der jaren talloze projecten uitgevoerd en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege onze technische expertise en professionele aanpak. Onze ontwikkelaars zijn uitstekend getraind en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om een breed scala aan PrestaShop-projecten aan te pakken, ongeacht de omvang en complexiteit van het project.

KP Design biedt een volledig assortiment van webdesign- en ontwikkelingsdiensten die zijn afgestemd op de behoeften van klanten. Of u nu een eenvoudige online winkel wilt opzetten of een complexe e-commerceoplossing nodig heeft, KP Design kan u helpen bij elke stap van het proces. Van het opzetten van uw winkel en het ontwikkelen van aangepaste modules tot het integreren van betaalgateways en het optimaliseren van uw winkel voor zoekmachines, KP Design heeft de expertise en kennis om uw project succesvol te maken.

Bovendien heeft KP Design een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege onze klantgerichte aanpak. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en werken nauw met u samen om een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften en doelstellingen. Met onze diepgaande kennis van PrestaShop kunnen we uw online winkel niet alleen ontwikkelen, maar ook verbeteren en optimaliseren om maximale prestaties te leveren.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag, vul gerust onderstaand contactformulier in.

Neem contact met ons op

KP Design
Koerierstraat 43
6852TA Huissen
info@kp-design.nl +31 6 29 42 68 44